Stärkande miljöer

Resultatorienterad intredning/stärkande miljöer

 

Stärker ditt hem eller arbetsplats dina mål?

Många är inte medvetna om hur mycket miljön runt om oss spelar in i vårt dagliga liv. Min förmåga ligger i att kunna se vad som kan göras för att stärka sig i sin miljö för att nå sina mål. Länge har jag trott att alla ser världen som jag gör men jag har börjat förstå att jag har en unik gåva. Nu vill jag hjälpa andra som känner sig redo att nå sina mål men känner att de sitter fast. Med hjälp av miljön du vistas i kan du komma loss och komma vidare .

 

Vi kan nå hur långt vi vill men ibland behöver vi hjälp av någon utomstående att öppna ögonen på oss och se världen från ett annat håll. Jag använder mig av mitt klarseende, numerologi mm

 

Känner du att tiden inte räcker till? Lägger du din tid och energi på rätt saker? Visst pengar är inte allt men hur mycket uppskattar vi att vår tid är värd?

 

Låt mig ta några exempel:

 

Lena 40 år driver eget företag sedan många år tillbaka. Hon tar ut väldigt liten lön men jobbar mer än heltid. ”Ja men det är ju min livsstil och jag jobbar med det jag brinner för”. När jag tittar närmare på detta och vi gör om några saker och visst måste hon lägga ut lite pengar men efter ett tag så har hon mer tid över och det börjar rulla in mer pengar i företaget. Hon har som sagt lagt sin tid och energi på fel ställe.

 

 

Maria 31 år jobbar heltid och har 2 små barn. När de ska iväg på morgonen så blir det en hel del stök och stress innan man kommit iväg för Linus hittar sin nalle som han absolut ska ha med. När de kommer hem igen hittar de inte klossarna Samuel ska bygga med under tiden som Maria ska laga maten. Stödjer deras miljö barnens ”utveckling”? Kan man slippa ”striderna” och gråten? Visst med enkla medel och om man tittar på helheten så kan man det.

 

 

Rickard 50 har sedan några år brutit upp från ett långt förhållande och vill gärna hitta en ny partner men det verkar gå trögt. Hur ser det ut hemma hos honom? Är det ett hem som speglar det han vill uppnå? Även här kan man göra saker med enkla medel samt att man kanske börjar tänka på ett annat sätt. Vi kan med våra tankar förändra våra liv men man måste ibland få hjälp att titta på sitt liv med nya ögon.

 

Berit 55 jobbar heltid, har villa, sommarstuga, ett föräldrahem mm att ta hand om. Hon känner att tiden inte räcker till att göra det hon själv brinner för utan hon behövs alltid på andra ställen. Hon sitter helt enkelt fast i ”sitt liv”. Vad är det som behövs rensas bort för att hon ska kunna komma dit hon vill? Själv har hon svårt att se det. Det kan gärna vara så när det blir ”för mycket” - man sitter helt enkelt fast i sina gamla vanor och tankar man vet inte av något annat liv helt enkelt. Kraften finns inte där att ta tag i de saker som behövs göras. Här måste man ta steg för steg och det som är så fantastik är att när man tagit några steg så börjar allt gå av sig själv - det blir som en ”islossning”.

Känner du att du sitter fast - kontakta mig så kan vi tillsammans titta på hur jag kan hjälpa just dig?

 

 

Carina .